Missioköksien vohveleita Vanajan kirkon porttikahveilla 26.5.

26.05.2019 kello 11:00

Vanajan kirkon porttihuone

Vanajan kirkossa nautitaan kesäsunnuntaisin klo 10 messun jälkeen kirkkokahveja kirkonmäellä olevassa porttihuoneessa lähetystyön hyväksi. Missioköksien jo perinteinen vohvelikahvila ensi sunnuntaina 26.5. käynnistää kesän porttikahvit.

Yksityiset henkilöt ja yhdistykset voivat varata kahvitusvuoroja kirkkoherranvirastosta,  p. 040 804 9333. Kahvittaja tuo leipomukset ja keittää kahvit seurakunnan tarvikkeilla. Tuotolla tuetaan lähetystyötä. Kesän viimeinen porttikahvivuoro on 25.8.