Miesten laulukoulu starttaa keskiviikkona

12.09.2018 kello 17:30

Poltinahon seurakuntatalo

Syyskuussa kolmena keskiviikkoiltana 12.9., 19.9. ja 26.9. kello 17.30-18.30 järjestetään Poltinahon seurakuntatalossa miesten laulukoulu.

Opettajana toimii kanttori Ismo Savimäki.

Tavoitteena on, että jokainen osallistuja oppii käyttämään ääntään entistä puhtaammin ja komeammin sekä entistä laajemmalla sävelalueella. Materiaalina käytetään enimmäkseen tuttuja kansanlauluja. Kenenkään ei tarvitse laulaa yksin.

Kurssi on avoin kaikille, se ei maksa mitään eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Tule vain paikalle!