Miesten laulukoulu jatkuu 18.12.

18.12.2018 kello 18:00

Vanajan kirkko

Innostuneen vastaanoton saanut miesten laulukoulu kokoontuu tiistaina 18.12. Vanajan kirkkoon klo 18. Harjoittelemme Adamin Jouluyön ja esitämme sen klo 19 alkavassa Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa. Tervetuloa entiset ja uudet,  hyvät ja huonot, nuoret ja vanhat! Opettajana toimii kanttori Ismo Savimäki.

Miesten laulukoulu on tarkoitettu kaikille, joita laulaminen kiinnostaa – mitään ei tarvitse osata ennakkoon. Mikä parasta, laulukoulu on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Riittää, että saavut paikalle! Muista myös vinkata laulukoulusta kavereille!