Metsämörrin pyhäpäivä Aulangolla 7.10.

07.10.2018 kello 11:00

Aulangon ulkoilumaja

Perheiden pyhän vieton tapahtumapaikkana tulevana sunnuntaina 7.10. on Aulangon ulkoilumaja. Metsämörri odottaa lapsia ja aikuisia kello 11–14 tutkimaan ja ihailemaan syksyistä luontoa.

Metsämörri on pieni pörröinen mörri, joka asuu metsässä. Eläinten ja lasten ystävä kertoo lapsille kaikesta metsässä tapahtuvasta.

Luontoon on rakennettu aisteja herättelevä rastirata ja laavulla palaa nuotio, jossa voi paistaa omia retkieväitä. Pyhäpäivässä pysähdytään miettimään Jumalan luoman vuodenaikojen vaihtelun tarkoitusta ja merkitystä elämäämme.

Perhe voi saapua oman aikataulun mukaan. Lähtö- ja kokoontumispaikkana on ulkoilumajan laavu.