Meditatiivinen joulukonsertti suuren salaisuuden äärellä 9.12.

O magnum mysterium -konsertti

09.12.2018 kello 18:00

Vanajan kirkko

Vanajan kamarikuoro kutsuu johtajansa Ismo Savimäen kanssa ihmisiä hiljentymään meditatiiviseen joulukonserttiin O magnum mysterium (Oi suuri salaisuus).

O magnum mysterium keskittyy joulun ytimeen: Jeesuksen syntymän ihmettelyyn.

Keskiaikainen Vanajan kirkko on täydellinen ympäristö kristillisen mystiikan hengessä toteutetulle joulukonsertille. Laulut ja hymnit soivat vain kuoron äänin, ilman säestystä.

Mukana on keskiaikaista, suomalaista ja myös ortodoksisen kirkon joulumusiikkia. Yhteislauluina lauletaan jouluvirsiä. Konserttiin on vapaa pääsy.

O magnum mysterium – Vanajan kamarikuoro su 9.12. klo 18 Vanajan kirkko. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.