Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta Lammin kirkossa su 6.1.2019

06.01.2019 kello 10:00

Lammin kirkko

Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta

Mahtuuko 9-hengen bussiin kolmekymmentä henkeä ja muutama kana? Mitä ovat soinnut yy-kaa-koo? Keitä ovat Ruut ja Sara, ja mitä ihmettä Hemmo tekee saunassa?

Musiikinopettajat Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen olivat lukuvuoden 2017-2018 opettajina Makumiran yliopistossa Suomen lähetysseuran FELM-volunteereina. Volunteeriohjelman kautta on mahdollista kääriä hihat ja lähteä tekemään töitä maissa, joissa SLS tekee työtä.

Loppiaissunnuntaina 6.1.2019 tilaisuudessa Hanna ja Kimmo kertovat kuvin, tarinoin ja uusien matkalaulujen kautta ystävällisistä ihmisistä, merkillisistä kellonajoista, luovasta liikennekäyttäytymisestä, kotipihan apinoista ja monista muista jännittävistä arkisista asioista. Tilaisuudessa myös lauletaan yhdessä.

Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta

Sunnuntaina 6.1.2019 klo 10.00 jumalanpalveluksen jälkeen