Maksetut viulut musisoi 24.8.

24.08.2019 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Folk pop -yhtye Maksetut Viulut konsertoi Hämeenlinnan kirkossa lauantaina 24.8. Konsertti alkaa kello 19. Siihen on vapaa pääsy ja tilaisuudessa kannetaan kolehti Lähetysyhdistys Kylväjän työlle.

Maksettujen Viulujen keikat ovat mukaansatempaavia ja niistä nauttivat kaikenikäiset kuulijat. Yhtye on esiintynyt niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin televisiossakin ja heidän musiikkinsa on tuttua myös radioaalloilta.

Yhtyeessä musisoivat Henna-Maria Harju (laulu, viulu ja mandoliini), Tuuli Malve (laulu ja viulu), Ossi Mäki-Reini (laulu, kitara ja perkussiot), Neea Lamminmäki (harmooni) sekä Sirpa Luoma (lyömäsoittimet, viulu ja laulu).

Uusi albumi ”Kolmas” sisältää sekä bändin jäsenten sovittamia hengellisiä klassikoita että itse kirjoitettuja lauluja. Levyn on tuottanut Emma-palkittu Markus Savijoki.