Lelujen yöseikkailu 27.4. ja messu 28.4.

27.04.2019 kello 16:00

Hämeenlinnan kirkko

Lelut seikkailevat öisessä kirkossa ja messussa. Huhtikuun lopun yhteisvastuutapahtumassa lelut voivat tulla viettämään yönsä kirkossa! Leluja voi tuoda Hämeenlinnan kirkkoon lauantaina 27.4. klo 16–19 välisenä aikana. Sunnuntaina 28.4. klo 10 alkavassa varhaisnuorten ja perheiden messussa on mahdollista nähdä, mitä kirkossa yön aikana oikein tapahtui! Lelut ovat noudettavissa kirkosta takaisin omistajilleen messun jälkeen. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Mirva Lastulta, p. 040 804 9375, .