Kurkistus adventtiin 27.–28.11.

27.11.2017 kello 17:00

Loimalahden leirikeskus

Joulu lähestyy, on aika kurkistaa adventtiin, joka alkaa ensimmäisestä adventtisunnuntaista 3.12. Adventtiaikaan kuuluu neljä sunnuntaita, joista jokaisella on oma teemansa. Adventtina valmistaudutaan jouluun.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta kutsuu lapsiperheitä Kurkistus adventtiin -tapahtumaan maanantaina 27.11. ja tiistaina 28.11. kello 17–19.30 Loimalahden leirikeskukseen.
Tapahtuma pidetään osittain ulkona. Jouluevankeliumin tapahtumiin tutustutaan opastetuissa ryhmissä kulkien adventtipolulla pisteeltä toiseen. Adventtipolulla käydään esimerkiksi puusepän verstaassa, paimenten kedolla ja tallissa, jossa Jeesus syntyi.
Mukaan voi ottaa oman lyhdyn polkua valaisemaan. Viimeinen ryhmä lähtee liikkeelle kello 18.30.

Sisätiloissa voi tehdä jouluaskarteluja ja pukeutua valokuvaushuoneessa erilaisiin roolihahmoihin. Pienimmille löytyy myös leikkipaikka.
Tarjolla on riisipuuroa. Tapahtuma on maksuton.