Kun minulla on sinut – levynjulkistamiskonsertti 24.11.

Hämeenlinna-Vanjan seurakunta

24.11.2018 kello 18:00

Poltinahon seurakuntatalo

Kun minulla on sinut” -cd on muusikko Tuomo Komosen sovittama ja tuottama ja Mediassarin kustantama gospel-levy.

Kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Mirja Lassila lukuun ottamatta Heikki Kärhän sävellystä. Levy koostuu bluesista ja herkemmistä laulelmista. Teemana on rakkaus ihmisten ja Jumalan välillä.

Levynjulkistamiskonsertissa esiintyvät Mirja Lassila, Heikki Kärhä sekä Tuomo Komonen & band. Konsertin ohjelmisto koostuu julkistettavan levyn kappaleista.

Levyjä on myynnissä konsertin jälkeen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.