Kummin kanssa katsomaan futista 21.9.

21.09.2019 kello 15:00

Kaurialan stadion, Brahenkatu 4

Kummin kanssa peliin! Mikään lahja ei korvaa yhdessä vietettyä aikaa, joten nyt on aika sopia kummilapsen kanssa treffit lauantaille 21.9. Kummilapsi kainalossa myös aikuinen pääsee ilmaiseksi nauttimaan jalkapallosta.

Kaurialan kentällä kohtaavat Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS ja Nokian Palloseura NoPS. Peli alkaa kello 15.

HJS johtaa kolmossarjaa ja taistelee noususta valtakunnalliseen kakkossarjaan.

Seurakunnan popup-teltassa on jaossa pieniä yllätyksiä.

Paikalla ovat myös HJS:n hyökkääjä Juuso Huhtapelto kentällä ja katsomossa hänen kummipoikansa Anselmi Mäki-Uuro. Lue heidän haastattelunsa uusimmasta Kotikirkko-lehdestä: https://www.lehteri.fi/kotikirkko/kiitos-etta-olet/

Kuva: Mikaela Holmberg