Kynttilätapahtuma itsemurhan tehneiden läheisten muistoksi 18.11.

18.11.2018 kello 16:45

Kumppanuustalo

Hämeenlinnassa vietetään kahdettakymmenettä Kynttilätapahtumaa itsemurhan tehneiden muistolle sunnuntaina 18.11.2018. Kumppanuustalolla kynttilöiden sytytyksellä kello 16.45 alkava tilaisuus on avoin ja sen järjestävät yhdessä Irti Huumeista, Ehkäisevä päihdetyö, A-Klinikka, FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset, Sopimusvuori – Walonkulman Klubitalo ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Tapahtumaan on voinut lähettää kirjoituksia tai kuvia muistoistaan anonyymisti, nimimerkillä tai nimellä. Muistot kootaan yhteen ja laitetaan näkyviin Kynttilätapahtumassa. Jaetut lauseet, runot, tarinat, laulun sanat ja valokuvat tuovat lohtua samankaltaisessa tilanteessa eläville. Osa teksteistä luetaan ääneen.