Kevätkatsastus parisuhteelle 17.4.

17.04.2018 kello 16:00

keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14

Perheasiain neuvottelukeskuksessa on avoimet ovet ja kahvitarjoilu tiistaina 17.4. klo 16–19. Samalla on mahdollisuus parisuhteen kevätkatsastukseen. Perheneuvojat kutsuvat kaikkia halukkaita, pareja ja sinkkuja, viivähtämään parisuhdeasioiden äärelle. Katsastus kestää noin puoli tuntia ja mukaan saa perheneuvojalta palautetta oman parisuhteensa tai elämäntilanteensa vahvuuksista ja kehittämisalueista.

”Tarkoitus on ihan vakavasti mutta rennolla otteella tarjota halukkaille mahdollisuutta tarkastella yhdessä perheneuvojan kanssa omaa parisuhdettaan”, kertoo perheasian neuvottelukeskuksen johtaja Timo Korpinen.

Perheasiain neuvottelukeskus on keskusseurakuntatalon 3. kerroksessa, osoitteessa Rauhankatu 14.