Kesäpäivän kirkkopolkaisu 28.6.

28.06.2018 kello 08:15

Lähtö Hämeenlinnan kirkko

Kirkkopolkaisu on liikunnallinen kierros polkupyöräillen lähiseudun kirkoissa. Koko reitin pituus on 74 kilometriä. Mukaan voi tulla itselle sopivasta kohdasta reitin varrella. Tahti on rauhallinen ja reitin varrella pidetään taukoja. Kirkoissa on mahdollisuus levätä, hiljentyä, syödä eväitä, ja päivään kuuluu myös yhteisiä hartaushetkiä. Matkaa voi tehdä omaan tahtiin, mutta pääjoukko ei lähde taukopaikoista ennen ilmoitettua kellonaikaa. Järjestäjillä on ensiapuvälineitä ja huoltoauto on käytettävissä haaverin sattuessa.

Kirkkopolkaisun järjestävät Hattulan ja Hämeenlinna-Vanajan ev.lut. seurakunnat. Tapahtuma on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan tulee pakata omat eväät, kirkoissa on tarjolla mehua ja vettä.

Aikataulu kesäpäivän kirkkopolkaisu 28.6.2018

8.15 Kokoontuminen Hämeenlinnan kirkolla