Kesäpäivän kirkkopolkaisu 18.7.

18.07.2019 kello 08:30

Ohjattu reitti kirkkojen kautta

Pyöräilemme rauhallista vauhtia ohjattuja reittejä pitkin. Tauoille pysähdymme lähiseudun kirkkoihin, joissa pidetään myös hartaushetkiä. Mukaan tarvitset oman polkupyörän ja omat eväät.

Tapahtumaan ei ole osallistumismaksua, eikä ennakkoilmoittautumista.

Kokoonnumme Linnanpuiston rata-golfin (Niittykatu 6, Hämeenlinna) vieressä klo 8.30 ja lähdemme liikkeelle klo 8.45. Mukaan voi tulla myös reitin varrelta aikataulun mukaisesti. Tutustu karttaan ja aikatauluihin!

Reitti:
* Linnanpuiston rata-golf (Niittykatu 6, Hämeenlinna), kokoontuminen klo 8.30, lähtö klo 8.45
* Hattulan Pyhän Ristin kirkko (Vanhankirkontie 41), hartaus klo 9.30
* Hattulan kirkko (Kirkkotie 29), lähtö klo 10.10
* Metsäkylän kartanon kohdalta (Aulangontie 550, Pekola) lähtö klo 10.55
* Hätilän kirkolta (Tuomelankatu 19, Hämeenlinna) lähtö klo 11.25
* Vanajan kirkko (Hautausmaantie 20, Hämeenlinna) klo 11.55–12.40, vietetään yhdessä varttimessua.
* Hämeenlinnan kirkko, hartaus klo 13.10

Reitti Linnanpuistosta Hämeenlinnan kirkolle 31 km.

Vanajan kirkolta reitti haarautuu kahteen ja on mahdollista pyöräillä loppupisteeseen Hämeenlinnan kirkolle tai jatkaa matkaa eteläiselle kierrokselle Janakkalan Pyhän Laurin kirkon kautta, jolloin matkaa tulee toiset 31 km. Pyhän Laurin kirkolle pyöräiltäessä reitti kulkee Vanajan kirkolta Janakkalan Pyhän Laurin kirkolle (hartaus klo 14), Turengin kirkolle ja sieltä takaisin Vanajan kirkolle. Iltapäivällä kierroksella on mukana seurakunnan työntekijä ainakin Turengin seurakuntakeskukselle asti.

Lisätietoja seurakuntapastori Jaana Lehtonen, puh. 040 804 9489