Kesäkahveilla kuulumisia Israelista 13.6.

13.06.2018 kello 14:00

keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14

Kesäkahveja nautitaan Hanna ja Juha-Pekka Rissasen kokemuksia suurkaupunki Tel Aviv-Jaffan valoista ja varjoista kuunnellen keskusseurakuntatalossa 13.6. kello 14 alkaen.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan tuoreimmat nimikkolähetit lähtivät alkuvuodesta Israeliin, jossa he ovat aiemmin vuosina 1990–2002 toimineet Norjan Israel-lähetyksen ja Suomen Lähetysseuran työntekijöinä. He aloittivat heti käytännön seurakuntatyön Immanuel-kirkossa Tel Aviv-Jaffassa. Työhön kuuluu jumalanpalveluksia, kirkon esittelyä, raamattuopetusta, diakoniatyötä ja kirkkokonserttien järjestämistä. Immanuel-kirkko on varsin tunnettu israelilaisten parissa. Kirkko sijaitsee historiallisesti mielenkiintoisessa saksalaiskorttelissa, ja paljon paikallisia vierailee siellä. Lasimaalausten motiivina olevat raamatunkertomukset puhuttelevat vierailijoita, ja myös kahden viikon välein järjestettävät korkeatasoiset konsertit rauhoittavat paineiden alla eläviä nykyisraelilaisia. Rissaset ovat Tel Aviv-Jaffassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.