Kesäillan musiikkia huilulla ja uruilla 4.8.

04.08.2019 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Musiikkia kesäiltamme iloksi tarjoilevat Sveitsistä tulevat vierailijat, huilisti Verena Steffen ja urkuri Olivier Eisenmann.

Konsertissa on monipuolinen ohjelmisto, duo esittää useita lyhyitä kappaleita 1600-luvulta tähän päivään. Säveltäjänimiä ovat muun muassa Bach, Kellner, Hummel, Olsson ja Bédard.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman voi ostaa paikan päältä 10 eurolla.

OLIVIER EISENMANN syntyi Zürichissä ja aloitti musiikkiopintonsa isänsä, säveltäjä Will Ei­senmannin johdolla sekä Luzernin konservatoriossa. Urkujen soittoa hän on opiskellut Eduard Kaufmannin johdolla. Eisenmann on esiintynyt laajasti Euroopan alueella sekä Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Konserttiuransa ohella Eisenmann on aktiivinen luen­noitsija ja toimii opettajana mestarikursseilla.

VERENA STEFFEN opiskeli Luzernin konservatoriossa Jean Soldanin huiluluokalla. Valmis­tuttuaan hän jatkoi opintojaan Zürichissä André Jaunetin ja Winterthurissa Heinrich Kellerin johdolla. Steffen on esiintynyt Euroopan lisäksi Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikos­sa ja Amerikassa. Steffen on tehnyt useita nauhoituksia Sveitsin radiolle. Steffenin ja hänen kumppaninsa Eisenmannin yhteistyö on vienyt heitä lukuisille festivaaleille ympäri Euroopan.