Kahvikonsertissa 16.5. lasten esityksiä ja keväisiä yhteislauluja

16.05.2019 kello 18:00

Poltinahon seurakuntatalo

Naisten Pankin ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keväisessä kahvikonsertissa kaikki pääsevät laulamaan Suvivirren. Yhteislaulujen, tanssin sekä lapsikuoron ja nuorten muusikoiden esitysten parissa toukokuinen ilta sujuu iloisissa tunnelmissa. Poltinahon seurakuntatalossa torstaina 16.5. pidettävä kahvikonsertti alkaa kello 18 ja kestää noin kaksi tuntia.

Kanttori Minna Koskikunnaksen johtama seurakunnan 5–9-vuotiaiden Mukulakuoro esiintyy ohjelmistollaan. Kuoron omat solistit laulavat sekä soittavat huilua, viulua, nokkahuilua, käyrätorvea ja pasuunaa. Seurakunnan 5–8-vuotiaiden Luovan liikunnan ryhmä esittää Neitojen tanssin.

Yhteislauluina Suvivirren lisäksi lauletaan ihania keväisiä suosikkeja, kuten Pikkulintu riemuissaan ja Tuuli hiljaa henkäilee.

Konsertin tuotolla tuetaan Naisten Pankin työtä. Ohjelmalehtinen maksaa 10 euroa/aikuinen ja sisältää kahvi- tai teetarjoilun.