Juhannusaattojuhla Apparalla 22.6.

22.06.2018 kello 18:00

Ahveniston olympiapuisto

Varsinainen ohjelma-aika klo 20–22! Yhteislauluja haitarin säestyksellä, lentonäytös, mieskuorojen show ja juhannuskokko (sään salliessa). Juhannusaattoa juhlitaan Apparalla näyttävästi ja kansallismaiseman henkeen sopivalla yhdistelmällä herkkyyttä ja eeppisyyttä.

OHJELMA KLO 20–22

Klo 20 Kesäisiä yhteislauluja laulattavat rinneauditoriossa Sibelius-opiston harmonikansoiton opettaja Reijo Ahonen ja kanttori Minna Koskikunnas.

Klo 20.45 Lentonäytöksessä loistaa Pitts-kaksitasotaitolentokone Mörkö.

Klo 21 Juhannuskokko syttyy veden päällä.

Klo 21.15 Juhannuspuheen pitää kirkkoherra Timo Kalaja.

Klo 21.30 Juhannuksen voimaa -show miesäänin ja uruin järven rannalle rakennetulla lavalla. Viron Filharmonisen kuoron ja Utopia-kuoron mieslaulajia johtaa Heikki Seppänen. Urkuja soittavat kanttorit Anna-Maria Lehtoaho ja Sonja Saarikko.

HUOMIOITAVAA:

Varsinainen ohjelma-aika on kello 20–22. Ohjelma ja alueelle tuleminen on ilmaista. Paikalla on mehu- ja makkaramyyntiä. Rantavalvonta on järjestetty.

Ahveniston alueelle ei voi parkkeerata, mutta auton voi jättää Jäähallin parkkipaikalle, josta on järjestetty nonstop-kuljetukset 2 euron hintaan kello 18 alkaen.

Alueelle on myös kaupunkiliikenteen linja-autokuljetukset eri puolilta kaupunkia: Kukostensyrjästä, Äikäälästä ja Loimalahdesta klo 18.00, 18.45 ja 19.30 ja Rengosta klo 18.45. Kaikki pysäkit kunkin reitin varrella ovat käytössä. Paluulähdöt klo 21.15 ja 22.15.

Äikäälä:

Rautaruukintie – Kirkkokulmantie – Häitiläntie – Nujulantie – Harvialantie – Telkkätie – Kurkitie – Rantatie – Harvialantie – Katumantie – Katistentie – VT 10 – Lahdensivuntie – Lapiontie – Kankaantaustantie – Hattelmalantie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Kukostensyrjä:

Vanajanlinnatie ( linjan 3 pääte ) – Ruununmyllyntie – Papinniityntie – Laaniitynkatu – Viipurintie – Arvi Kariston katu – Palokunnankatu – Sibeliuksenkatu – Hallituskatu – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Hirsimäki:

Kuralantie – Hirsimäenkatu – Metsäkukantie – Sammonojantie – Loimalahdentie – Aleksis Kiven katu – Ahvenistontie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Renko:

Rengon TB – Rengonraitti – Topenontie – VT 10 – Luolajanraitti – Aleksis Kiven katu – Ahvenistontie – Turuntie – Olympiakatu – Ahveniston tapahtumapuisto

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.