Juhannusaattoa vietetään Rengossa

21.06.2019 kello 19:00

Rengon kirkko ja ranta

Juhannuksena juhlitaan Johannes Kastajan päivää, ja tällöin evankeliumitekstit korostavat Johanneksen erityistä roolia tienraivaajana. ”Minun jälkeeni tulee toinen.” Johannesta juhlitaan keskellä kesää, sillä hän syntyi puoli vuotta ennen Jeesusta.

Perjantaina 21.6. Rengon kirkolla vietetään Juhannusaattojuhlaa klo 19 alkaen. Ohjelmassa on mm. luontopolku ja yhteislaulua. Juhannuksen Iltavesper on Rengon kirkossa klo 20. Kokko sytytetään klo 20.30. Mikäli nälkä iskee kesken juhlien, on VPK:n pisteellä myynnissä kahvia ja makkaraa.

Ilmainen bussikuljetus lähtee klo 18 (Wetterhoff – Poltinahon srk-talo – Lintukoto – Renko) ja paluulähtö Rengosta on klo 21.15. Ilmoittaudu kuljetukseen 18.6. mennessä p. 040 804 9333.