Jesse Kaikuranta ja Peter Engberg Lammin kirkossa pe 23.08.2019 klo 18:00

Pe 23.08.2019 klo 18:00

Ohjelma 20 €

Yhteistyössä, Lammin Säästöpankki

The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija. Esiintymiset 2000–luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin.

Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet. Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas-ehdokkuus. Levyn sinkuista ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” olivat kaikki valtaisia hittejä. Toinen albumi ”Vaikka minä muutuin” julkaistiin 2013, sinkkulohkaisu ”Vielä täällä” keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017.

Jesse esiintyy Vain Elämää -bändistä tutun kitaristi Peter Engbergin kanssa. Uudenlaiset sovitukset Jessen hiteistä kitaralle tehnyt Peter tuo artistin lauluihin täysin uuden kulman.

Tervetuloa mukaan puhuttelevaan iltaan!