Jaakonvaellus 22.7. / ilm. 17.7.

22.07.2019 kello 10:00

Metsäteitä pitkin Ahoisista Rengon kirkkoon

Vaellus alkaa matkaan siunaamisella klo 10 Ahoisten maamiesseuran talolla. Vaelluksen pituus on noin 16 km metsäteitä ja polkuja, sisältäen myös vaativia osuuksia. Matkan aikana pidetään levähdystaukoja ja rukoushetkiä. Reitin päätteeksi Rengon kirkossa vietetään klo 18 Vaeltajan messu.

Bussikuljetus lähtöpaikalle kulkee reittiä klo 9 rautatieasema, klo 9.05 Wetterhoff, klo 9.30 Rengon kirkko. Paluukuljetus Vaeltajan messun jälkeen noin klo 18.45. Omalla autolla tulevia ohjataan jättämään auto Rengin kirkon parkkipaikalle ja siirtymään siitä lähtöpaikalle yhteiskuljetuksella.

Hinta 15 € sisältää kuljetukset ja ruokailun Rengon seurakuntatalossa vaelluksen päätteeksi. Mahdollisuus on myös uimiseen ja suihkuun.

Varustaudu omin eväin, vesipullolla ja hyvin kengin, sauvakin voi olla tarpeellinen. Vesitäydennystä on tarjolla matkan varrella.

Ilmoittautumiset 17.7. mennessä tai . Ilmoita nimi, puhelinnumero ja paikka, mistä
nousee linja-autoon.

Lisätietoja: Sauli Keskinen, p. 040 804 9306.