Itsenäisyydenpuistoon istutetaan tammi 21.5. juhlavuosien merkiksi

21.05.2017 kello 14:30

Itsenäisyydenpuisto

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta istuttavat yhdessä tammen Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ja reformaation 500-vuotismerkkivuoden kunniaksi ja muistoksi.

Tervetuloa istutusjuhlaan Itsenäisyydenpuistoon sunnuntaina 21.5.2017 kello 14.30.

puheet
Kaupunginjohtaja Timo Kenakkala
Kirkkoherra Timo Kalaja

fanfaari
Jukka Pitkänen
Minna Pitkänen

Tilaisuutta juhlistavat Kari Koivun tulkitsemat säkeet.

Tilaisuus juhlistaa myös Itsenäisyydenpuiston peruskorjauksen sekä kuvanveistäjä Aimo Tukiaisen Summan taistelun muistomerkin konservoinnin valmistumista.

Tilaisuudessa lauletaan Maamme-laulu sekä Jumala ompi linnamme. Yhteislaulua johtaa kanttori Anna-Maria Lehtoaho.