Ilmoittaudu nuorten syyslomaleirille viimeistään 4.10.

19.10.2018 kello 00:00

Syöksynsuun leirikeskus

Nuorten syyslomaleiri Syöksynsuun leirikeskuksessa 19.–21.10. tarjoaa ennen kaikkea yhdessäoloa ja rentoa leirimeininkiä. Täysihoidon sisältävä leiri on maksuton ja tarkoitettu 15–19-vuotiaille. Sille tulee ilmoittautua 4.10. mennessä, ilmoittautumislinkki on sivulla poltsari.fi/ilmoittaudu.

Se, mitä leirillä tehdään, rakentuu hyväksi havaitulle reseptille: ulkoillaan, ollaan nuotiolla, saunotaan, pelaillaan, katsotaan leffaa, syödään hyvää ruokaa.

”Iltaohjelmat musiikkeineen ja leikkeineen ovat suosittuja, samoin nuotioherkuttelut ja vain yhdessä oleminen pelaillen ja jutellen”, kertoo Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorisopappi Minna Lappalainen.

Leiri on kiva mahdollisuus tulla kavereiden kanssa, mutta kannattaa lähteä rohkeasti liikkeelle myös ilman tuttua ystävää tai porukkaa, sillä leirille tulee aina heitäkin, jotka nimenomaan haluavat uusia tuttavuuksia.

”Kaikille on paikka toisten joukossa, mutta saa ottaa myös omaa aikaa, jos sitä tarvitsee”, leirillä itsekin mukana oleva Lappalainen kertoo.

Lappalainen kertoo, että seurakunnassa nuorten parissa työskentelevät nuorisotyönohjaajat ja papit haluavat kutsua nuoria turvalliseen, armolliseen ja iloiseen nuorten seurakuntaan.

”Haluamme, että nuoret saavat kokea hyvyyttä, iloa ja hyväksyntää ja saada siitä voimaa arkeen ja aherrukseen. Olet sydämellisesti tervetullut, leffaherkut ja mukavat olo- ja ulkoiluvaatteet mukaan ja menoksi!”, Lappalainen kutsuu.

 

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.