Ilmoittaudu 15.4. mennessä äitien virkistyspäivään!

28.04.2019 kello 13:00

Loimalahden leirikeskus

Äitien virkistäytymispäivää vietetään Loimalahden leirikeskuksessa sunnuntaina 28.4. Päivä alkaa kahvilla kello 13, jonka aikana Aku Keinonen laulaa ja soittaa hyvän mielen musiikkia.  Ohjelma jatkuu kehonhuollolla, rentoutuksella, bibliodraamalla, hyvinvointiharjoituksilla, haavekartan teolla, makrameesolmeilulla ja voimavarapolulla ulkona. Päivän aikana on mahdollisuus vetäytyä myös päivänunille.  Sauna on lämpimänä kello 17-19.

Koko päivän hinta tarjoiluineen on 8 euroa.

Paikalla on myös hyvinvointipalvelujen ja -tuotteiden esittelijöitä. Heiltä voi ostaa lisämaksusta tuotteita ja palveluja, mm. meikin tekoa ja hierontoja, hinnat noin 10-15 euroa.

Ota mukaan jumppamatto ja rennot vaatteet sekä saunatarvikkeet. Päivän hinta ja lisämaksulliset palvelut maksetaan paikan päällä käteisellä.

Kaikenikäisille ja kaikenikäisten äideille! Tervetuloa yksin, kaverin kanssa tai isommalla joukolla!

Ilmoittaudu tästä 15.4. mennessä!