Huippukirurgi Sakari Orava Poltinaholla 5.5.

05.05.2018 kello 18:00

Poltinahon seurakuntatalo

Professori Sakari Orava vierailee puhujana  ylistyslaulu- ja rukousillassa Poltinahon seurakuntatalossa lauantaina 5.5.

Orava on yksi maailman kuuluisimmista urheilukirurgeista ja alan luennoitsijoista. Orava on ollut neljissä kesäolympialaisissa Suomen joukkueen ylilääkärinä. Pilke silmäkulmassaan hän kertoo, miten hän on voinut olla avuksi niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin huippu-urheilijoille. Erityisesti  jalkapallomaailma on ottanut hänet omakseen. Hänen työhuoneensa on täynnä maailman tunnetuimpien seurojen tunnuksia.

Oravalla on vastaanotot Turussa, Espanjassa ja Italiassa. Hän on kehittänyt leikkausmenetelmiä, opiskellut ja tehnyt paljon töitä menestyksensä eteen. Nyt hän myös kouluttaa seuraajia työlleen.

Orava viihtyy työssään. Hänestä välittyy iloisuus, auttamishalu ja nöyryys. Elämässään ja työssään hän turvautuu taivaallisen isän apuun. Hän kertoo rukoilevansa potilaiden ja leikkausten puolesta. Orava käy myös puhumassa hengellisissä tilaisuuksissa.

Ylistyslaulu- ja rukousilta alkaa kello 18. Mukana iltaa toteuttamassa ovat Oravan lisäksi rovasti Yrjö Niemi ja kirkkomuusikko Dagmar Ounap. Tilaisuudessa vietetään ehtoollinen. Illan päätteeksi tarjotaan iltakahvit.