Elvis is back Poltinaholla 3.11.

03.11.2018 kello 18:00

Poltinahon seurakuntatalo

40 vuotta sitten kuollut Elvis Presley tunnettiin rockin kuninkaana, mutta hänen musiikkinsa juuret ovat gospelissa, jota hän piti lempimusiikkinaan loppuun asti. Ennen kuolemaansa Elvis olisi halunnut toteuttaa gospel-kiertueen.

Muutamissa kirkoissa on nyt mahdollista kuulla 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä.

Harva tietää, että Elvis halusi olla parantaja. Sillä saralla ura päättyi lyhyeen. Elvistä laulava pastori Seppo Juntunen on rukoillut sairaiden puolesta vuodesta 1984. Elvis is back -kirkkokiertueella ovat mukana myös musiikin ammattilaiset Johannes Österlund (kitara ja laulu), Heidi Tuikkanen (piano ja laulu), Juha Kuivanen (laulu), Joska Lakopoulos (laulu) ja Kim Ekblom (kitara).

Tilaisuus pyhäinpäivänä 3.11. kello 18 Poltinahon seurakuntatalossa tarjoaa ensin Elvistä ja konsertin jälkeen on mahdollisuus rukoukseen.

Iltaa isännöi rovasti Yrjö Niemi.