Elomessuilla ohjelmaa koko perheelle

11.08.2018 kello 10:00

Verkatehdas, Hämeenlinna

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on mukana Elomessuilla 11.–12.8.2018. Messut ovat avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Seurakunnan osaston löydät Verkatehtaan sisätiloista, Pikkuhuvilasta. Onni-karhun metsän rakennamme entisiin Voglian tiloihin. Sisään osastollemme pääset sujuvasti teatterin pääovista tai lasiovista Viipurintien puolelta.

Seurakunnan messuosastolla on nähtävää koko perheelle. Onni-karhun metsässä lapset ja lapsenmieliset voivat askarrella muiston messuilta, pomppia Kirkkopompussa ja napata yhteiskuvan Onni-karhun kanssa. Vauvanhoitopiste on perheiden käytössä. Jaossa myös ilmapalloja.

Seurakuntavaaliteltalla saat tietoa vaaleista, joista eri valitsijayhdistysten esittelijät ovat kertomassa. Tule ja kerro millainen on sinun kirkkosi! Seurakuntavaalit järjestetään marraskuussa ja ehdolle voi asettua 17.9. saakka.

Messuosastolla kohoaa mongolialainen jurtta, jonka sisällä pääset tunnelmaan eksoottisten esineiden, lampaanvillan ja mongolialaisen musiikin johdattamana. Jurttaa et voi olla näkemättä, sillä asumus on noin kuusi metriä leveä ja lähes kolme metriä korkea!

Paikalla messuosastolla on pappi sekä seurakunnan työntekijöitä eri toiminnanaloilta. Tule juttelemaan ja nappaa mukaasi esite syksyn toiminnasta.

Muista myös osallistua arvontaan, josta voit voittaa 50 euron lahjakortin Kaisan kukkaan.

Seurakunnan ohjelmaa päälavalla:

lauantaina 11.8.