Eläkeläisten leirillä tilaa!

11.08.2018 kello 00:00

Rantalahden leirikeskus, Janakkala

Eläkeikäisten leirille mahtuu vielä leiriläisiä. Olisiko tämä sinun tai läheistesi paikka ? Tule mukaan viettämään elokuun päiviä teemalla Elämän kirjoa.

Leiri pidetään lauantaista 11.8. maanantaihin 13.8. Janakkalan Rantalahdessa Kuotolanjärven rannalla.

Leirin ohjelmassa on yhteisiä lauluhetkiä, mukavaa oleilua, käsillä tekemistä, raamattutyöskentelyä. Käymme myös messussa Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa. Sauna lämpiää ja Kuotolanjärveen pääsee esteettömästi uimaan. Leirikeskuksessa ja sen ympäristössä on huomioitu esteettömyys ja huoneissa on oma wc.

Leirin hinta 100 €/hlö sisältää yhteiskuljetuksen Rantalahteen ja takaisin. Jos hinta on esteenä leirille osallistumiseen ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijä Seija Puusaareen (p. 040 804 9358 tai . Ennen leiriä tulija saa kirjeen jossa on tarkempaa tietoa leiristä.

Leirillä mukana diakoniatyöntekijät Seija Puusaari ja Riitta Savander, diakoniapappi Sinikka Tuori sekä vapaaehtoisia.

Ilmoittautumiset perjantaihin 27.7. mennessä diakoniakeskukseen ma-ti ja to-pe p. 040 804 9350.

Lisätiedot Seija Puusaari p. 040 804 9358 (lomalla 1.-31.7.) ja Riitta Savander 040 804 9357

Olet sydämellisesti tervetullut joukkoon!