Christmas Carols at Hämeenlinna Cathedral 15.12.

15.12.2017 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinnan kamarikuoron konsertti Hämeenlinnan kirkossa perjantaina 15.12. kello 19 tarjoaa musiikkia Lontoon Westminster Abbeysta. Konsertissa kuullaan englanninkielisiä joululauluja, joita ovat säveltäneet ja sovittaneet Gustav Holst, David Willcocks ja John Joubert.

Westminster Abbeyn joulu on tarjonnut miljoonille kuulijoilleen joulumusiikkia jo tuhannen vuoden ajan. Tänä aikana lukuisat tunnetut brittiläiset säveltäjät, kuorot, urkurit ja laulajat ovat saaneet vaikutteita Abbeyn joulusta, ja heidän musiikkinsa puolestaan vaikuttaa kaikkialla maailmassa. Konsertin johtaa Heikki Seppänen ja urkurina on Anna-Maria Lehtoaho.
Ohjelma 10 €.