Brunssi, seurat ja jamit vappupäivänä

01.05.2019 kello 11:30

keskusseurakuntatalo, Poltinahon seurakuntatalo, Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta juhlistaa vappua keväisellä ja iloisella ohjelmalla, joka kestää aamupäivästä iltaan asti.

VAPPUBRUNSSI klo 11.30 keskusseurakuntatalo
Seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden muodostama Missioköksät on lähetysemäntä Sirkka-Liisa Vatajan kanssa valmistanut Vapun päiväksi 1.5. vappubrunssin. Tarjoilu alkaa keskusseurakuntatalossa kello 11.30, ja seisovasta pöydästä löytyy muun muassa jogurttia, rahkaa, lihapullia, silliä, savukalaa, munakasta, salaatteja, leikkeleitä, juustoa, leipiä, hedelmiä, kahvia ja teetä sekä makeita leivonnaisia. Tarjoilu jatkuu kello 13 asti, tai siihen asti, kun herkkuja riittää. Brunssin hinta on aikuisilta 19 ja lapsilta 9 euroa, ja tuotto annetaan lähetystyön kohteisiin.

SYNTYMÄPÄIVÄSEURAT klo 16 Poltinahon seurakuntatalo
Kello 16 kokoonnutaan Poltinahon seurakuntataloon pastori Heikki Toivion tuplasti 30 -syntymäpäiväseuroihin. Ohjelmassa on ”sikin sokin” yhteislaulua, puhetta ja tarjoilua. Puheista ja musiikeista vastaavat muun muassa Mirja Lassila, Lauri Mattila, Yrjö Niemi, Pirkko Valkama ja Kasai Jno Finn. Seuroissa kerätään kolehti Koivikkokodille.

VAPPUJAMIT klo 19 Hämeenlinnan kirkko
Iltaseitsemältä vappupäivän viettoa voi siirtyä jatkamaan Hämeenlinnan kirkon vappujameihin, joissa musisoi karibialais-yhdysvaltalainen kristitty muusikko Kasai Jno Finn. Jno Finn on levyttävä artisti ja levytuottaja. Hän on työskennellyt toistakymmentä vuotta pianistina ja laulajana Unkarissa. Vappujamien liput maksavat 5 euroa, ja tuotto annetaan Yhteisvastuukeräykselle.