Bluesia Yhteisvastuun hyväksi

15.04.2018 kello 15:00

Vanajan kirkko

Syvän etelän akustista bluesia ja vähän muutakin esittää Duo Elina Hjelt & Pertti Puusaari vieraidensa Pekka Maalon, kontrabasso ja Mika Soramäen, cajon, kanssa.

Konsertissa on kahvitarjoilu, joka sisältyy ohjelman hintaan. Konserttivierailla on myös mahdollisuus ostaa tuotteita Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi.

Konsertin tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan Suomessa taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Ulkomailla yhteisvastuuvaroilla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä.

Ohjelmat ovelta 15 €.