Barokin makupaloja Vanajan kirkossa 20.7.

20.07.2018 kello 19:00

Vanajan kirkko

Barokkisoittimin musisoiva Galantina-yhtye tarjoilee valittuja makupaloja barokkisäveltäjien ohjelmistoista konsertissaan Antipasto barocco Vanajan kirkossa perjantaina 20.7.

Tunnin ja vartin kestävä juonnettu konsertti alkaa kello 19, eikä siinä ole väliaikaa.

Barokkiyhtye Galantina on vanhan musiikin yhtye, joka soittaa täysbarokin musiikkia 4-20 soittajan kokoonpanoilla. Hämeenlinnassa Galantinan riveissä soittavat Martti Peippo nokkahuilua ja traversoa, Marianne Mieskolainen viulua, Johanna Honkanen viulua ja violaa, Arto Wikla arkkiluuttua ja Anniina Saarikko selloa. Ohjelmiston säveltäjiä ovat F. Mancini, C. Naudot, J. G. Janitsch, G. P. Telemann, G. F. Händel ja J-M. Leclair.

Galantinan erityisosaamista on harvinaisten barokin soittimien käyttö. Ohjelmisto koostuu saksalaisesta, italialaisesta ja ranskalaisesta kypsästä barokista. Yhtye esittää myös Suomessa harvemmin kuultuja säveltäjiä ja kappaleita.

Collegium musicum -perinteen mukaisesti soittajistoon kuuluu musiikin ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Galantina on tehnyt runsaasti yhteistyötä eri laulajien ja kuorojen kanssa. Suomen lisäksi yhtye on konsertoinut Saksassa ja Italiassa.

Antipasto barocco – barokin makupaloja, Vanajan kirkko pe 20.7. klo 19, vapaa pääsy, ohjelma 15 €

 

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.