Avoin Poltsari -ilta 13.2.

13.02.2018 kello 17:30

Poltinahon seurakuntatalo

Avoin Poltsari -illassa 13.2. puuhaillaan ystävänpäivän teemoissa ja keskustellaan leirikeskusten tulevaisuudesta.

Tapahtuma kokoaa kaikenikäiset vapaamuotoisen oleskelun hengessä leikkimään, pelailemaan, askartelemaan, syömään ja rauhoittumaan yhdessä. Toimintaa on koko illan ajan nonstoppina ja maksuttomalle yhteiselle iltapalalle kokoonnutaan kello 19.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Avoin Poltsari -ilta järjestetään toimintakauden joka kuukauden toisena tiistaina. Iltojen aikana on muun muassa mahdollista hyödyntää Poltsarin peli- ja leikkimahdollisuuksia. Tarjolla on aina jotain pientä ohjattua puuhaa, kuten nyt askartelua postikorttipajassa ja puukäsitöitä lähetysaskartelijat ”Puupäiden” ohjauksessa alakerran verstaassa.

Illassa on mahdollisuus myös osallistua pohdintaan siitä, millainen on seurakuntalaisten leirikeskus tulevaisuudessa. Seurakuntayhtymän leirikeskusten tarpeita selvittävä ja pohtiva työryhmä kutsuu seurakuntalaisia miettimään yhdessä muun muassa, miltä tulevaisuuden leirikeskuksessa äyttää, kuka sitä käyttää ja millä sen voi täyttää.  Tarkoituksena on löytää oikeat ratkaisut leirikeskusten toiminnallisuuden ja monipuolisuuden varmistamiseksi tulevaisuudessa. Keskustelutilaisuus aiheesta alkaa kello 18.

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.