Avoin kesäpäivä Loimalahdessa 20.8.

20.08.2019 kello 12:00

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1

Tule viettämään elokuista kesäpäivää järven rannalle Loimalahden leirikeskukseen. Kaikki ovat tervetulleita oman aikataulunsa mukaan kello 12–21. Päivä on maksuton. Sovi vaikka piknik-treffit Loimikseen ja ota oma viltti mukaan!  Seurakunta tarjoaa makkarat, joita voi itse paistaa nuotiolla sekä muurinpohjalettuja, kahvia, teetä ja mehua. Rantasauna on lämpimänä koko päivän. Naisten ja miesten saunavuorot vaihtelevat tasatunnein, naiset aloittavat kello 12–13. Kesäpäivä alkaa lipunnostolla kello 12. Päiväohjelmassa on hartaus kello 14 ja yhteislaulua kello 17. Lippu lasketaan kahdeksalta illalla.