Avoin kesäpäivä Loimalahdessa 8.8.

08.08.2017 kello 12:00

Loimalahden leirikeskus

Avoin kesäpäivä Loimalahden leirikeskuksessa tiistaina 8.8. klo 12–21. Kaikenikäiset ovat tervetulleita oman aikataulunsa mukaan. Päivä on maksuton. Sovi vaikka piknik-treffit Loimikseen ja ota oma viltti mukaan! Seurakunta tarjoaa makkarat, letut, kahvit ja mehut.

Kesäpäivä alkaa lipunnostolla klo 12. Päiväohjelmassa on hartaus kello 14 ja yhteislaulua kello 17. Lippu lasketaan kahdeksalta illalla.

Rantasauna on lämpimänä koko päivän (sinilevävarauksella). Naisten ja miesten saunavuorot vaihtuvat tasatunnein. Naiset aloittavat kello 12–13.