Kirkkoherralta

Taustakuva Tuulos

Tervehdys! Tervetuloa pienen ja aktiivisen seurakuntamme nettisivuille! Pyristelemme tänä ”Jättiläisten aikana” sinnikkyydellä ja yhteisellä vastuukannolla. Meillä toimii todistettavasti esimerkiksi yhteisöllinen auttaminen ja vastuunkanto. Ponnistelemme ja kompuroimme kohti niitä arvoja ja asioita, joihin meitä Raamatussa kehotetaan. Matkalla ollaan…

Jumalanpalveluksemme ovat pääsääntöisesti Tuuloksen keskiaikaisessa Pyhän Birgitan kirkossa sunnuntaisin klo 10. Noin kerran kuukaudessa jumalanpalvelus on srk-keskuksessa.