Aikuisille

Kristillinen kahvila joka perjantai klo 13–15. Srk-keskus. 040-804 9522.

Miesten aamukahvit kerran kuussa Tuuloksen srk:n talolla klo 8. Aina kuun ensimmäinen keskiviikko.

Lähetystyön tempaukset. Äiti Teresa -liinat jne. Talkoot kuun ekana torstaina. Lankalahjoitukset erittäin tervetulleita, vaikkapa seurikselle!

Vanhemman väen virkistyspäivät srk.talolla

Perhepiiri on taukopaikka lapsille ja vanhemmille ma klo 9.30-. Pappilan pihatupa.

Perhekerho perjantaisin 9.30 Pihatupa. Ohjattua askartelua ja muuta mukavaa.

Tuomas-bandikin aloittaa taas Gospelin väännön. Puh 040- 8049520.  Aloittelijat ja amatöörit tervetulleita. Harjoitukset pääsääntöisesti torstaisin klo 18, srk-keskus, bändi-huone.

Sähly-kerho ti ko 19. Monitoimihalli.

Aikuisten lauluryhmä Kysy lisää Ari Lehtoselta p. 040-827 8670