Strategiat

Lammi

Lammin strategia

Tuulos

Tuuloksen seurakunta kokoaa yhteen alueen kristittyjä Sanan ja sakramenttien ääreen. Erilaisten toimintamuotojen kautta välittyy lähimmäisen rakkaus ja Jumalan armo.

Vuonna 2015 Tuuloksen seurakunnalla on omat työntekijät ja seurakunta toimii alueellisen identiteetin vahvistajana. Toiminta on monipuolista ja kutsuu ihmisiä Jumalan yhteyteen.

Pyrimme seurakuntayhteyden vahvistamiseen ja rohkaisemme Pyhän Jumalan läheisyyteen.

Haluaisimme nähdä, että yhteistyö paikallistasaolla syvenee ja monet rohkaistuvat vapaaehtoiseen toimintaan.

Seurakunnan arvoissa korostuvat lähimmäisen rakkaus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.