Nuorisotyö

Rippikoulut

Vuoden 2020 rippikoulut käynnistyvät syksyn aikana. Rippikouluun kutsutaan 2005 syntyneiden seurakunnan jäsenten ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta.

Kutsukirje ja ilmoittautumisohjeet lähetetään koteihin viikolla 38 ja tiedot päivitetään näille sivuille 19.9. mennessä. Lisätietoa löydät kohdasta rippikoulu. Rippikouluasioissa voit olla yhteydessä nuorisopappiin.

Iina Sundberg, p. 040 – 8049 502 (

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu parittomien viikkojen perjantaina klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuoriso-ohjaaja Sami Laulajainen

Nuortenillat

Nuortenillat parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-22 Lammin seurakuntatalolla. Pelailua, hengailua, iltapalaa ja hartaus.

Partiolippukunta Tuuloksen Tulikourat (TuTu)

Soittohommista kiinnostuneet nuoret! Seuriksella on soittimia, joita voi soitella, kun sopii asiasta nuoriso-ohjaaja Samin kanssa. Sami Laulajainen p. 040 804 9508.