Nuorisotyö

Rippikoulut

Vuoden 2019 rippikoulut ovat alkaneet. Rippikouluun kutsutaan koko ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta. Lisätietoa löydät kohdasta rippikoulu. Rippikouluasioissa voit olla yhteydessä nuorisopappiin. Iina Jokilaakso, p. 040 – 8049 502 (

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu noin kerran kuukaudessa Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuorisotyöntekijä Sami Laulajainen

Nuortenillat

Nuortenillat parillisten viikkojen perjantaisin klo 18-22 Lammin seurakuntatalolla. Pelailua, hengailua, iltapalaa ja hartaus.

Partiolippukunta Tuuloksen Tulikourat (TuTu)

Soittohommista kiinnostuneet nuoret! Seuriksella on soittimia, joita voi soitella, kun sopii asiasta Petrin kanssa. Myös bändeille. Petri puh 040- 804 9520.

Sähly-kerho ti klo 19. Monitomihalli. 040-8049520. Mikko Ranki vetäjänä.