Aikuisille

Kirkkokuoro harjoittelee Tuuloksen seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20. Uusia laulajia otetaan mielellään mukaan! Lisätietoa kanttori Aaro Alaspää p.040-804 9521.

Ruokajako torstaisin Tuuloksen seurakuntakeskuksessa. Klo 15.30 alkaen kahvit, klo 16 lyhyt hartaus ja ruoan jako.

Kristillinen kahvila joka perjantai klo 13–15. Srk-keskus. Lisätietoa nuorisotyöntekijä Sami Laulajainen p. 040 804 9508.

Miesten aamukahvit (3 €) kerran kuussa Tuuloksen srk:n talolla klo 8.30. Aina kuukauden ensimmäinen keskiviikko.

Äiti Teresa -peittotalkoot joka kuun ensimmäinen maanantai klo 13 Tuuloksen seurakuntasali. Käsityöpiiri, jossa neulotaan tilkkupeittoja lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen SPR:n kautta. Lankalahjoitukset ja valmiit neulotut tilkut koossa 20x20cm tervetulleita seurikselle.

Vanhemman väen virkistyspäivä eli eläkeläiskerho Tuuloksen seurakuntasalissa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10. Kerhossa on ruokailu, ruoan hinta on 6 €. Kevätkauden kokoontumiset ovat: 23.1., 20.2., 20.3., 17.4.. ja 15.5.

Perhekerho perjantaisin 9.30 Pihatupa. Ohjattua askartelua ja muuta mukavaa.