Seurakunnan uutiskirje

TIETOJA LAMMIN SEURAKUNNAN UUTISKIRJEESTÄ

Lammin seurakunnan uutiskirje on markkinointiin liittyvä toiminnallisuus, jota käytämme ottaaksemme yhteyttä tilaajiin sähköpostilla ja kertoaksemme seurakunnan tapahtumista ja kuulumisista.

Tullakseen tilaajaksi tulee täyttää lomake, jossa tilaaja antaa luvan seurakunnalle lähettää uutiskirjeitä tilaajan sähköpostiin. Tilaajan tulee antaa toimiva sähköpostiosoite, jotta seurakunta voi lähettää uutiskirjeitä onnistuneesti.

Lammin seurakunta käyttää MailChimp-uutiskirjejärjestelmää, jonne syntyy myös rekisteri kaikista tilaajista: https://mailchimp.com/­.

Jos tilaaja hyväksyy kaikki tilausehdot, voi seurakunta lähettää uutiskirjeitä tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Uutiskirjeen tilausvahvistus tehdään osoitteessa: http://eepurl.com/dMFfMM. Lammin seurakunnan uutiskirje ilmestyy noin 5-10 kertaa vuodessa.

Tilaajan antamaa sähköpostiosoitetta säilytetään niin kauan kuin Lammin seurakunta pitää yllä uutiskirjejärjestelmäänsä. Tilaajan antamia yhteystietoja ei anneta kolmansille osapuolille Tilaaja voi lopettaa tilaamisen ”peru”-painikkeella, joka löytyy jokaisesta tilaajalle lähetetystä sähköpostista. Ongelmatapauksissa tilaaja voi olla yhteyksissä suoraan seurakuntaan: .

 

 

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.