Nuorisotyö

Rippikoulu

Vuoden 2020 rippikoulut käynnistyvät syksyn aikana. Rippikouluun kutsutaan 2005 syntyneiden seurakunnan jäsenten ikäluokka Lammin ja Tuuloksen alueelta.

Kutsukirje ja ilmoittautumisohjeet lähetetään koteihin viikolla 38 ja tiedot päivitetään näille sivuille 19.9. mennessä. Lisätietoa löydät kohdasta rippikoulu. Rippikouluasioissa voit olla yhteydessä nuorisopappiin.

Iina Sundberg, p. 040 – 8049 502 (

Varhaisnuorisotyö tarjoaa toimintaa ja sen yhteydessä seurakunnan kasteopetusta 7–14-vuotiaille. Tällä hetkellä toiminta tarkoittaa varhaisnuorten leirejä kolme kertaa vuodessa sekä isosten kouluttamista leirien ja kerhojen ohjaajiksi.

Nuorisotyö kutsuu seurakunnan toimintaan rippikoulua käyviä ja sitä vanhempia nuoria. Toimintamuotoina ovat mm. nuortenillat, isoskoulutus sekä erilaiset retket, leirit ja tapahtumat.

Seurakunnan työntekijä on tavattavissa Hakkalan koululla  joka torstai klo 10.45-12.45.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille konfirmoiduille nuorille iältään n. 15–17-vuotiaille. Isoskoulutuksen jälkeen voi hakeutua isoseksi rippikoulu- sekä varhaisnuortenleireille.

Isoskoulutus kokoontuu parittomien viikkojen perjantaina klo 16-18 Lammin seurakuntatalolla.

Lisätietoa nuoriso-ohjaaja Sami Laulajainen

Nuortenillat

Nuortenillat parittomien viikkojen perjantaisin klo 18-22 Lammin seurakuntatalolla. Pelailua, hengailua, iltapalaa ja hartaus.

Ajankohtaista tietoa  toiminnasta saat seuraamalla nuorisotyön Instagramia latu_nuoret https://www.instagram.com/latu_nuoret/