Nuorisotyö

Varhaisnuorisotyö tarjoaa toimintaa ja sen yhteydessä seurakunnan kasteopetusta 7–14-vuotiaille. Tällä hetkellä toiminta tarkoittaa lähinnä leirejä sekä tapahtumia.

Nuorisotyö kutsuu seurakunnan toimintaan rippikouluaan käyviä ja sitä vanhempia nuoria. Toimintamuotoina ovat mm. nuortenillat, yökahvilat ja eriasteiset isoskoulutuskurssit. Lisäksi nuorille järjestetään retkiä, leirejä ja erilaisia tapahtumia.

Seurakunnan työntekijä päivystää Hakkalan koululla kuraattorin huoneessa joka torstai klo 10.30-12.45.

Lammin srk-nuoret Facebook-ryhmä

Sählyvuoro torstaisin klo 17–18 Pasaapelin salissa.