Lapsiperheille

Seurakunta muistaa 1–3-vuotiaita lapsia lähettämällä heille syntymäpäiväkortin.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kerho-ohjelma koostuu hartaushetkestä, käden taito-osiosta, eväs- ja satuhetkestä, ohjatuista lauluista ja leikeistä.

Päiväkerhoja toimii srk-talolla maanantaista torstaihin klo: 9.00-11.00 ja lisäksi torstaisin klo: 13.00-15.00 ja perjantaisin klo: 9.30-11.30

Lammin koulujen lomien aikaan ei ole päiväkerhotoimintaa.

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu srk-talon kerhotiloissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo: 9.30-11.00 joka viikko.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä.

Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.

Lammin koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Lapsi- ja perhetyön Facebook-sivut