Lammin viikko

Helatorstain messu ja yhteinen kevätjuhla Turvantalon pihapiirissä

25.5.2017 kello 11:00

Muu tila

Messun liturgina on Sari Järä, avustavat Heli Ulvinen ja Iina Jokilaakso. Kanttorina on Hanna-Leena Toivola. Musiikissa palvelevat kirkkokuoro ja Lammin Soittokunta. Messun jälkeen hernekeitto- ja pannukakkutarjoilu ja monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille.

Koko kansan kevätjuhla Turvantalon pihalla

25.5.2017 kello 11:00

Muu tila

klo 11 messu klo 12 tarjolla hernekeittoa ja pannukakkua Monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille ks. erillisilmoitukset.

Muu aikuistyön ryhmä

26.5.2017 kello 14:00

Keidas, Liikuntakeskuksen seurakuntatila

Kielikahvila. Suomea äidinkielenään puhuville ja kieltä opetteleville mahdollisuus oppia yhdessä keskustellen. Kokoontumiset 2.6. asti perjantaisin klo 14-15 Keitaalla

Kastekalamessu Lammin kirkossa

28.5.2017 kello 10:00

Lammin kirkko

Messun liturgina on Heli Ulvinen, avustavat Elina Selinummi, Elisa Levomäki ja Mirja Äijälä. Kanttorina on Hanna-Leena Toivola. Messun jälkeen kirkkokahvit, -mehut ja -soseet asehuoneessa.

Kansanlähetyksen lähetysrenkaan seurat (Lähetyspiirit )

29.5.2017 kello 18:00

Keidas, Liikuntakeskuksen seurakuntatila

Kansanlähetyksen lähetysrenkaan seurat. Vastuussa Anja Pasuri.