Thaikielinen Sydänystävä-ohjelma

Lammi

Lammin seurakunta tukee medialähetystyötä Thaimaassa Sanansaattajien kautta. Sansan yhteistyökumppanin, FEBCThaimaan Sydänystävä-ohjelma radioidaan viitenä päivänä viikossa. Toimittaja Wassana Yu-Gim vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin Raamatun näkökulmasta. Hän pitää yhteyttä kuuntelijoihin tapaamisten, puhelujen, tekstiviestien, kirjeiden ja kirjallisuuden avulla sekä paikallisseurakuntien kautta. Kristillisiä radio-ohjelmia kuuntelevat muutkin kuin kristityt. Ohjelmissa kerrotaan elävästä Jumalasta ja tämä tieto antaa uutta ajattelemisen aihetta ihmisille, jotka ovat juurtuneet syvälle buddhalaisiin traditioihin.

Medialähetystyö ei ole mahdollista ilman esirukoilijoita ja työn tukijoita.

Jokaiselle kristitylle riittää tehtävää – tule tekemään sitä kanssamme!

Lahjoitustili:  MEDIALÄHETYS SANANSAATTAJAT ,

Tili FI37 5062 0320 0320 18