Nimikkolähetti Hanna Londo

Lammin seurakunnan nimikkolähetti Hanna Londo toimii Haavoittuvaisessa asemassa olevat nuoret naiset -hankkeen hankeneuvonantajana Tansaniassa.

Yhteistyökumppani: Morogoron hiippakunta, Tansanian Evankelis-Luterilainen kirkko

Hankkeen kuvaus lyhyesti:

Hankkeen tavoitteena on auttaa prostituutiolla itsensä elättäviä naisia saamaan vaihtoehtoista toimentuloa itselleen. Morogoron hiippakunnan alueella autetaan naisia, jotka ovat olleet prostituutiossa, pääsemään  pois seksityöstä saamalla koulutusta ja tukea aloittamaan yritystoimintaa.