Kirkkoherralta

muuttomatkalla olevasta kurkiaurasta!

Kiitos kynttilän liekistä,

joka keskellä syksyn pimeyttä

tuikkii ympärilleen valoa ja toivoa;

toivoa uudesta mahdollisuudesta,

kevään lupauksesta,

uudesta elämästä!

Kiitos sylistäsi, Jumala;

siitä, että Sinä kannat,

johdat ja viet perille!

Kiitos syksystä, Jumala!

Lammin seurakunnan syyskauden toiminta tarjoaa monenlaista ohjelmaa eri-ikäisille seurakuntalaisille yhdessä ja erikseen. Parhaillaan vietettävä Reformaatio 500 –juhlavuosi huipentuu Lammilla 29.10.2017 pidettävään keskiaikahenkiseen messuun ja toritapahtumaan Lammin kirkossa ja kirkon parkkipaikalla sekä pitkin vuotta kerättyjen teesien julkistamiseen. Suomi 100 –vuotta juhlimme mm. Kansanlaulukirkon (su 1.10. klo 15) ja Suomalaisen messun ( su 26.11. klo 10) merkeissä Lammin kirkossa.

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin seurakuntamme tapahtumiin!

Seurakuntamme työntekijät ovat myös käytettävissä, jos haluat keskustella Sinulle tärkeistä asioista jonkun ulkopuolisen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Aurinkoisia syyspäiviä ja Taivaan Isän siunausta toivottaen

Heli Ulvinen, kirkkoherra