Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijän puoleen voit kääntyä käytännöllisen ja taloudellisen tuen tarpeessa, mutta myös yksinäisyyden, mielenterveysongelmien, päihteiden, ihmissuhdevaikeuksien, elämän kriisien ja muiden ongelmien paineessa – oikeastaan kaikissa elämän vaikeissa asioissa.

Diakonia on kirkon perustehtävä.

DIAKONIATYÖ

Diakoniapäivystys (pääsääntöisesti)

ilman ajanvarausta ma klo 10 – 12 ja to klo 9 – 11.

HUOM! Diakoniatoimisto suljettu to 29.11.

EU-ruokaa jaossa työttömille ja vähävaraisille diakonisin perustein.

Muina aikoina yhteydenotot p. 040 804 9504 tai jurgen.skaffari [at] evl.fi.

Jos haluat diakoniatyöntekijän vierailevan kodissasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Eläkeläisten kerho seurakuntasalissa joka toinen torstai klo 11.30. Kerhossa on ruokailu, ruoan hinta on 6 €.

Syyskauden kokoontumiset ovat: 30.8., 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja 13.12.

Miestenpiiri

Miestenpiiri ja aamukahvit (5 €) joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko Tuuloksen seurakuntatalolla (Pappilantie 15, Tuulos).

Kokoontumiset: 5.9., 3.10., 7.11. ja 8.12. Lähtö Keitaan edestä klo 7.40 kimppakyydein.