Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijän puoleen voit kääntyä käytännöllisen ja taloudellisen tuen tarpeessa, mutta myös yksinäisyyden, mielenterveysongelmien, päihteiden, ihmissuhdevaikeuksien, elämän kriisien ja muiden ongelmien paineessa – oikeastaan kaikissa elämän vaikeissa asioissa.

Diakonia on kirkon perustehtävä.

DIAKONIATYÖ

Diakoniapäivystys pääsääntöisesti Ma klo 10 – 12 ja To klo 9 – 11.

EU-ruokaa jaossa työttömille ja vähävaraisille diakonisin perustein.

Muina aikoina yhteydenotot p. 040 804 9504 tai jurgen.skaffari [at] evl.fi.

Jos haluat diakoniatyöntekijän vierailevan kodissasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Eläkeläisten kerho seurakuntasalissa joka toinen torstai klo 11.30. Kerhossa on ruokailu, ruoan hinta on 6 €.

Kerho kesätauolla.

Tulossa:

Eläkeläisten kevätretki ti 29.5. , ilmoittautujille tiedoksi, lähtö klo 7.30 srk:n talon pihalta.

Pieni pyhiinvaellus la 19.5.

Lähde kanssamme pienelle pyhiinvaellukselle Evon Sorsajärven maisemiin la 19.5. Vaellus kestää noin 2 tuntia, jonka aikana voit hiljentyä ja rauhoittua. Vaelluksen jälkeen vietämme yhdessä pyhiinvaellusmessun. Ota mukaasi pieni reppu ja eväät, srk tarjoaa makkarat ja mehut. Lähtö kimppakyydein srk-talon pihalta klo 12.

Miestenpiiri

Miestenpiiri ja aamukahvit (5 €) Tuuloksen srk.talolla klo 8. Lähtö Keitaan edestä klo 7.40 kimppakyydein. Kokoontumiset aina kuun ensimmäinen keskiviikko eli 3.1., 7.2., 7.3., 4.4. ja 2.5. jne.