Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijän puoleen voit kääntyä käytännöllisen ja taloudellisen tuen tarpeessa, mutta myös yksinäisyyden, mielenterveysongelmien, päihteiden, ihmissuhdevaikeuksien, elämän kriisien ja muiden ongelmien paineessa – oikeastaan kaikissa elämän vaikeissa asioissa.

Diakonia on kirkon perustehtävä.

DIAKONIATYÖ

Diakoniatoimisto on suljettu 8.7. – 16.7.

Diakoniapäivystys kesällä vain torstaisin klo 9 – 11 diakoniatoimistolla. Muina aikoina yhteydenotot p. 040 804 9504.

Miestenpiiri ja aamukahvit (5 €) Kauppakeskus Tuulosessa, Fresto-ravintolassa klo 8.

Kokoontumiset joka kuun ensimmäinen keskiviikko läpi kesän.

Tulossa:

KESÄRETKI

Vanhemman väen kesäretki ti 20.6. Helsinkiin. Käymme mm. Temppeliaukion kirkolla, Merilounasristeily, Fazerin makeismyymälä ym. Retken hinta 40 €. Ilmoittautumiset 7.6. asti Sari Järälle p. 040 804 9503.

TERVETULOA PYHÄN LAURIN KIRKKOVAELLUKSELLE LA 12.8.2017

Vaellus alkaa rukoushetkellä klo 9.30 Lammin kirkossa ja päättyy Pyhiinvaellusmessuun klo 18 Hämeenkosken Pyhän Laurin kirkon rauniolla. Reitin pituus n. 18 km ja reitti sopii normaalikuntoiselle. Mukaan hyvät kengät, säähän sopivat ulkoiluvarusteet, pienet eväät ja vesipullo. Vaelluksen hinta on 35 €, joka sisältää sämpyläkahvit, keittolounaan ja paluukuljetuksen takaisin Lammille. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 19.6. alkaen 6.7. asti Jürgen Skaffari p. 040 804 9504 (tai . Järjestäjät: Lammin ja Hollolan seurakunnat sekä Hämeenkosken ja Kärkölän kappeliseurakunnat.

Ja Lapin reissu Saariselälle, Tievatupa vko 39 eli 23. – 29.9./reissu on täynnä, varapaikkoja voi kysellä!