Nuorille

Tervetuloa Kalvolan seurakunnan nuorisotyön pariin! Tällä sivulla on kerrottu pääasiat toiminnastamme mutta uusimmat tiedot löydät parhaiten nuorisotyön Nuorisotyön Instagramista tai Facebook-sivulta Nuorisotyön Facebook-sivut.

Nuortenillat

Nuortenillat pidetään tiistaisin klo 18–21 Jessen majalla. Iltojen ohjelma vaihtelee, mutta tarjolla on aina pientä iltapalaa ja naposteltavaa. Iltojen alaikäraja on 13 vuotta.

Nuorten kahvihetki

Nuorten kahvihetki on Jessen majalla torstaisin klo 15-17. Voit tulla paikalle juomaan kahvia, syömään pientä välipalaa, nauttimaan hyvästä seurasta ja tekemään vaikka läksyjä.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pidetään keskiviikkoisin klo 16-17 Jessen majalla. Jos haluat ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen, niin laita viestiä Sanna-Marille numeroon 040-8049483.

Ilmoittautuminen leireille ja retkille

Tällä hetkellä ei ole avoimia ilmoittautumisia leireille tai retkille.

 

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.