Nuorille

Tervetuloa Kalvolan seurakunnan nuorisotyön pariin! Tällä sivulla on kerrottu pääasiat toiminnastamme mutta uusimmat tiedot löydät parhaiten nuorisotyön Nuorisotyön Instagramista tai Facebook-sivulta Nuorisotyön Facebook-sivut.

Nuortenillat

Nuortenillat pidetään tiistaisin klo 18–21 Jessen majalla. Iltojen ohjelma vaihtelee, mutta tarjolla on aina pientä iltapalaa ja naposteltavaa. Iltojen alaikäraja on 13 vuotta.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pidetään tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16:30-18:00 Jessen majalla. Voit tulla kumpana päivänä tahansa, sisältö on sama. Jos haluat ilmoittautua mukaan isoskoulutukseen, niin laita viestiä Sanna-Marille numeroon 040-8049483.

Ilmoittautuminen leireille ja retkille

Yhteinen nuorten leiri 19.-21.10. Syöksynsuun leirikeskuksessa

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.mvs.fi/srk/hameenlinnavanaja/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=f2fc990265c712c49d51a18a32b39f0c324&lang=fi