Nuorille

Tervetuloa Kalvolan seurakunnan nuorisotyön pariin! Tällä sivulla on kerrottu pääasiat toiminnastamme mutta uusimmat tiedot löydät parhaiten nuorisotyön Nuorisotyön Instagramista tai Facebook-sivulta Nuorisotyön Facebook-sivut.

Nuortenillat

Nuortenillat pidetään  tiistaisin klo 19–21 Jessen majalla. Joskus voimme aloittaa aikaisemminkin. Iltojen alaikäraja on 13 vuotta.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-19 Jessen majalla kahden viikon välein. Voit tulla kumpana päivänä tahansa, sisältö on sama.