Nuorille

Tervetuloa Kalvolan seurakunnan nuorisotyön pariin! Tällä sivulla on kerrottu pääasiat toiminnastamme mutta uusimmat tiedot löydät parhaiten nuorisotyön Facebook-sivulta: Nuorisotyön Facebook-sivut. Kuvia löydät toiminnasta löytyy Nuorisotyön Instagramista.

Nuortenillat

Nuortenillat pidetään  tiistaisin klo 19–21 Jessen majalla. Joskus voimme aloittaa aikaisemminkin. Iltojen alaikäraja on 13 vuotta.

Isoskoulutus

Isoskoulutus pidetään maanantaisin ja perjantaisin klo 17-19 Jessen majalla kahden viikon välein. Voit tulla kumpana päivänä tahansa, sisältö on sama. Ensimmäinen kerta on 29.8.